Work Progress at Gearbox' first floor

Day by day, everyone at our new location at Avon Center, is doing a great job to change the former bank building into the Gearbox workshop. The ground floor got cemented and is now ready for all our heavy machines standing on it. The ceiling was removed in order to have a better ventilation in our future mechanical workshop. While this floor is almost finished, the work on the first floor is going on full speed: the lights got fixed and a partition was built in order to separate the kitchen from the board room.

It is getting brighter every day!

It is getting brighter every day!

Our soon-to-be co-working space

Our soon-to-be co-working space

Building the partition between the kitchen and the board room

Building the partition between the kitchen and the board room

The finished partition

The finished partition

Now, the main priority lies on designing our own furniture. The unique feature about our co-working space on the first floor will be that we are going to design and build all our furniture ourselves. They are going to showcase the possibilities of what you can do at Gearbox. Thus, creativity is sparking and new furniture designs are born which will represent the typical industrial design of Gearbox. Look forward to our fancy interior design!

Collective work on our furniture design

Collective work on our furniture design

Discussing the layout of the co-working space

Discussing the layout of the co-working space